Despre noi

În anul 1996, în peisajul gastronomic bucureștean, venea, cu pași timizi, Restaurantul Rossetya. După 9 ani, din familia Rossetya, apare, tot în peisajul bucureștean, un alt brand by Rossetya.

Este vorba de Baneasa Events!

În familia Rossetya, compromisul nu există! Există doar satisfacția prietenilor și a echipei Baneasa Events de a constata că evenimentul organizat a fost un succes!

Baneasa Events este o locație situată în nordul Capitalei, care poate găzdui in limita a 180 locuri, orice tip de eveniment, de la nunți, botezuri, aniversări tematice pana la petreceri corporate pline de farmec, într-o atmosferă selectă.

Aranjamente florale si decoratiuni

Și, pentru că un eveniment reușit înseamnă satisfacția prietenilor Rossetya, noi acordăm atenție tuturor detaliilor.

Dintotdeauna, florile au fost oglinda sentimentelor. Fericire, puritate, fidelitate, simbol al dragostei...

Aranjamentul floral, lumânarea de botez, buchetul miresei sunt într-o perfecta armonie cu starea de spirit...

La Baneasa Events, aranjamente florale și decorațiunile pentru mese și scaune sunt grija noastră.
Nunta

Mireasa este o apariție de vis. În ziua nunții ei, pentru tânăra fată visul devine realitate. Un ideal de feminitate cultivat și imbogățit in anii adolescenței, dar cu rădăcini adânci în carțile de povești ale copilăriei.

Ziua căsătoriei reprezintă un eveniment unic în viața dumneavoastră!

De aceea, echipa Băneasa Events vine în întâmpinarea dumneavoastră pentru ca aceasta zi magică să fie exact cum v-ați dorit!

Experiența dobândită în cei 9 ani în organizarea evenimentelor ne ajută să transformăm nunta dumneavoastră într-un eveniment de care vă veți aminti întotdeauna cu mare drag!
Botezul

Ce bucurie poate fi mai mare decât venirea pe lume a unui copil?

La fel de important este și momentul creștinării...

Însă,toate aceste momente trebuie marcate, printr-un eveniment special. La Baneasa Events este locul perfect de a se aduna familia, prietenii, cunoscuții și apropiații pentru a-l sărbători cu mare fast pe cel mai tânăr membru al familiei.

Aniversari

Aniversările ne aduc mai aproape de cei dragi! Aniversările sunt cele mai bune ocazii de a ne strânge împreună pentru a marca un moment deosebit din viața noastră! Iar, Băneasa Events are grijă ca toate aceste momente să fie clipe de neuitat care să dăinuie peste timp.

Pentru o aniversare reușită, Băneasa Events se ocupă de toate detaliile, dvs. rămânându-vă doar să vă distrați alături de cei dragi!
Evenimente Corporate


Lansările și prezentările de produse, inaugurarea sediilor, team building, conferințele de presă, toate sunt evenimente care formează imaginea companiei dumneavoastra. Dar, nu numai! Sunt evenimente care strâng relațiile dintre colegi, transformând echipa, într-o familie!

Băneasa Events știe ce înseamnă acest lucru, pentru că și noi suntem o familie; o familie cu foarte mulți prieteni!


salon de nunti Baneasa