acum 4 ani
Poartă cămăşi albe, fracuri, şorţuri negre şi o ceşcuţă de argint ca un pandantiv. Petrec mare parte din timp în lumea subterană a vinurilor şi ştiu că oamenii sunt încă şi mai diverşi decât buteliile de vin. Sunt fascinanţi......
acum 7 ani
Livrare preparatelor la domiciliu
A lucrat ca şef de sală, ca manager de restaurant, a fost câştigătorul unor studii de aprofundare în Italia din fonduri europene, unde a studiat someleria. A fost şi şef bucătar într-o aplicaţie străină, iar acum administrează afacerea......
acum 8 ani
Bucate române
Nu știu alții cum sunt, dar în sezonul rece mai ales, mie unul îmi place să petrec din când în când o seară liniștită într-un local cu atmosferă caldă, familiară, cu bucate românești gătite după rețete vechi, un vin roșu de Dealu......
|
Ultimele stiriNu au fost gasite materiale in aceasta categorie!
|